tiistai 7. tammikuuta 2014

Pimeä

Sähkökatkos on yllättänyt teidät. Sinun sydämesi hakkaa, sen kuulisi kuurokin. Sinä odotat, mutta pelkäät sitäkin enemmän, koska tämä on jotain niin uutta sinulle.
Hän puhuu sinulle, mutta sinä et muista sanoja. Muistat vain sen, kuinka odotit, että hän löytäisi sinut, juuri siitä. Hän huitoo taskustaan löytämällä sytkärillä ilmaa suoraan sinun nenäsi edessä, mutta ei huomaa, että olet siinä. Hän lähtee vähän kauemmas. Hän laittaa sytkärin taskuunsa, kääntyy ja alkaa sohia käsillään ympärilleen.
Hänen kätensä osuu sinun rinakehällesi, ja siitä se jatkaa matkaansa hetken aikaa alaspäin pitkin sinun vatsaasi. Sinä henkäiset terävästi, ja tiedät, että se ei jäänyt häneltä huomaamatta. Hä tuntee sinun sydämesi lyönnit.
Hän perääntyy. Sinä haluaisit kuollaksesi vetää hänet takaisin lähellesi, mutta et uskalla. Et tiedä, miten toimia. Mistä tietäisitkään, ethän koskaan ennen ole ollut tällaisessa tilanteessa. Sydämesi hakkaa koko ajan lujempaa, kun kaipaus lävistää sinut. Haluat hänet takaisin lähellesi, nyt. Vaikka sinua pelottaa, tahdot silti. Etkä sinä tiedä, kumpi voittaa tänään, sinun tahtosi, vai pelkosi.
Hän tulee uudelleen luoksesi, ottaa sinua vyötäröltä kiinni, vetää sinut täysin kiinni itseensä. Hänen päänsä nojaa sinun rintakehääsi ja sinä painat leukasi hänen päätään vasten. Tiedät, että hän kuulee sydämesi sykkeen vieläkin selvemmin, mutta et jaksa välittää. Hänen kuuma hengityksensä lämmittää sinun kaulaasi ja rintaasi. Korvissasi suhisee.
Sinusta ei ole ikinä tuntunut näin hyvältä. Tuntuu niin hyvältä, kun hän nojaa sinua vasten. Kun hänen kuuma hengityksensä lämmittää sinua, ja hänen kätensä on sinun ympärilläsi vetäen sinua kiinni hänen vartaloonsa. Kaikki tuntuu niin oikealta, että sinä et haluaisi pelätä enää mitään. Tunnet, tiedät, että hän ei satuta sinua. Hän tietää, miltä tuntuu tulla satutetuksi, ja siksi hän ei ikinä tekisi sitä sinulle.
Hän rakastaa sinun viattomuuttasi ja kokemattomuuttasi enemmän kuin mitään. Sinä tiedät, että hän haluaa sulkea sinut syliinsä, ja suojella sinua kaikelta pahalta. Hän tahtoisi vain upota sinun syliisi ja olla kanssasi turvassa. Te sovitte täydellisesti yhteen, koska vastakohdat täydentävät toisiaan. Tai niin ainakin monet uskovat.
Hänen villi luonteensa. Se, kuinka hän osaa heittäytyä mihin tahansa ja elää hetkessä. Sinun rauhallisuutesi ja lempeytesi. Hänen kauneutensa, sinun vahvuutesi. Hänen mielestään olet vahvin mies maailmassa, koska sinä olet sinä.
Hän ei hellitä otettaan, hän aikoo pelata korttinsa loppuun asti. Sinä tajuat sen nyt.
Hän painaa kätensä sinun rintakehällesi ja nostaa katseensa ylöspäin. Koska on pimeä, et näe, kuinka hänen silmänsä loistavat. Mutta sinä voit tuntea sen tavasta, jolla hän pitelee sinua.
Heität pelon syrjään ja otat häntä lantiolta kiinni. Annat hänen painautua sinua vasten ja suutelet hänen pehmeitä huuliaan.
Hän tietää. Hän tuntee ensimmäistä kertaa pitkään aikaan.
Suudelma loppuu. Te erkanette. Pelko ottaa vallan. Sinä liukenet paikalta, mutta tiedät, että huomenna pelkosi on vielä helpommin selätettävissä.
Sinä et halua päästää häntä käsistäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti